Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 23. 08:54, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Rendszámot cserélt kocsiján, de lebukott a táti férfi

Rendszámot cserélt kocsiján, de lebukott a táti férfi

Felesége autójának rendszámát tette a saját kocsijára, majd úgy közlekedett egy táti férfi. Az esztergomi rendőrök azonban igazoltatták, így lebukott. Most mehet a bíróságra.

Egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az esztergomi rendőrség egy táti férfi ellen, aki felesége autójának rendszámtábláját szerelte fel saját kocsijára.

Az esztergomi rendőrök még május 8-án állították meg a személygépkocsi vezetőjét Tát belterületén. Saját és járműve okmányait kérték tőle az egyenruhások, melynek a férfi egy dokumentum átadását leszámítva eleget is tett. A kocsi forgalmi engedélyét nem tudta bemutatni. A járőrök a rendszám alapján ellenőrizték a járművet, így derült ki, hogy az egyedi azonosító más gépkocsihoz tartozik. A feleség járművén lenne a helye, a férj azonban leszerelte és a sajátjára helyezte, hogy közlekedni tudjon a kocsijával. Azt ugyanis Németországban vásárolta és még nem intézte el a magyarországi forgalomba helyezését.

N. Sándor gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ellene folyó eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte és bíróság elé állítási javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT