Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Január 23. 13:01, péntek | Helyi
Forrás: PMRFK

Rendszámot vásárolt egy bajnai férfi, lebukott

Rendszámot vásárolt egy bajnai férfi, lebukott

Rendszámot vásárolt egy bajnai férfi még tavaly, pechére nyáron a visegrádi járőrök igazoltatták, így lebukott. Most vádemelést javasol ellene a rendőrség.

F. Csaba Tamás 33 éves bajnai lakost 2014. június 16-án, a 11-es számú főúton igazoltatták a Visegrádi Rendőrőrs járőrei. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi által használt gépjárműre felszerelt rendszám nem az autóhoz tartozik. A 33 éves férfi a rendőröknek elismerte, hogy a rendszámot korábban egy – ez idáig ismeretlen – személy segítségével vásárolta, valamint a járőröknek felmutatott egy, a nevére kiállított hamis munkaszerződést is.

A férfi ellen a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A nyomozást a Vizsgálati Osztály munkatársai a napokban befejezték és F. Csaba ellen vádemelési javaslattal éltek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.