Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2013. Január 28. 08:05, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Részeg testvérpár tombolt Dorogon

Részeg testvérpár tombolt Dorogon

Egyik verekedés után jött a másik annak a részeg dorogi testvérpárnak, melynek tagjai egy dorogi szórakozóhelyen bántalmazták a biztonsági őröket vasárnap éjjel 1 óra körüli időben. A buli a rendőrkapitányságon zárult.

Csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy dorogi testvérpár ellen. Egy szórakozóhelyen bántalmazták a biztonsági őröket vasárnap éjjel 1 óra körüli időben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfit erősen ittas állapotuk és a szórakozóhelyen tanúsított magatartásuk miatt távozásra szólították fel a biztonsági őrök, melyre több ütés volt a testvérpár válasza. A biztonsági őrök egyike a bántalmazás során súlyos sérülést szenvedett. A védelmi személyzet értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a bántalmazókat. Mivel egy korábbi verekedés során ők is megsérültek, a mentő őket is kórházba szállította, majd ellátásukat követően a Dorogi Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit.

A dorogi testvérpár ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének magalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 26. 12:50, szerda | Helyi

Defektet kapott a busz, kitört a szélvédője, de továbbment teli utasokkal

Szerdán reggel a komáromi busz 7 óra körül, utasokkal tele defektet kapott Tokodaltárón.

2019. Június 26. 11:33, szerda | Helyi

Padon alvót fosztott ki Esztergomban

Az esztergomi rendőrök egy 34 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2019. Június 26. 08:16, szerda | Helyi

Csak a szerencsén múlt, hogy nem okoztak nagyobb bajt és még nagyobb balesetet

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt két ittas járművezető kedden – közölte a megyei rendőrség. Egyiküket Esztergomban állították elő.

2019. Június 26. 07:26, szerda | Helyi

Ellopott egy makettet, miután többször is segített - Vádat emeltek

Vádiratot nyújtott be az ügyészség egy kisebb értékre elkövetett lopás miatt indult ügyben azzal az esztergomi férfival szemben, aki makett gőzmozdonyt lopott attól, akinek alkalmi segítséget nyújtott bevásárlással.