Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 09. 07:34, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Részegen tombolt és rongált

Részegen tombolt és rongált

Vádat emelt garázdaság miatt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki 2020. augusztus 30-án 13 óra körül Nyergesújfalun a Tó utcán rongált.

A vádlott erősen ittas állapotban az utcán hangoskodott, trágár szavakat kiabált, majd – a társaságában lévő személyek csitítása ellenére – lendületből nekirohant egy használaton kívüli üzlet ajtajának és jobb lábával berúgta annak üvegét, majd az ordítozást folytatva továbbment.

A vádlott viselkedése megbotránkozást és riadalmat keltett, a férfival szemben rendőri intézkedés történt – közölte az ügyészség.

A vádlott az üzlet üvegének betörésével összesen 43 660 forint kárt okozott, amit megtérített.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetés megfizetésére kötelezze – tette hozzá a vádhatóság.

Korábbi cikkek:

Ismét lebukott egy eltiltott sofőr

Több mint félmillió tartozást halmozott fel az anya

Óriási világsikert ért el az esztergomi fotós - FOTÓK

Pénzbírság helyett börtönbüntetést kapott a tolvajnő

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.