Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2023. Június 23. 17:18, péntek | Helyi
Forrás: Richter Gedeon Nyrt Dorogi-medence

Richter Gedeon tudományos show a Duna Múzeumban

Richter Gedeon tudományos show a Duna Múzeumban

Június 24-én, szombaton a Múzeumok Éjszakájának keretein belül az esztergomi Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be a Richter Gedeon Nyrt.

A résztvevők az eseményen látványos kémiai kísérleteket tekinthetnek meg, melyet Pilling Dávid, a Richter dorogi gyáregységének üzemvezető-helyettese mutat be! Sőt, a Múzeumok Éjszakájára megvásárolt karszalaggal a Richter Gedeon Nyrt. jóvoltából az esztergomi múzeumok és kiállítóhelyek között Dotto Kisvonattal ingyenesen utazhattok!

Az esztergomi Múzeumok Éjszakája részletes programját ide kattintva tekinthetitek meg. Mindemellett érdemes követnetek a program Facebook oldalát is, hiszen ízelítőket és érdekességeket osztanak meg!

Borítókép: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.