Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Augusztus 16. 07:34, kedd | Sport
Forrás: Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti:

Rio 2016 - Az első tíz nap legsikeresebb magyarjait köszöntötték

Rio 2016 - Az első tíz nap legsikeresebb magyarjait köszöntötték

Hétfő este, a Rio de Janeiró-i olimpia tízedik versenynapján a Magyar Házban köszöntötték az ötkarikás játékokon érmes és pontszerző magyar sportolókat.

A kötetlen hangulatú, vacsorával egybekötött ünnepségen Fábián László csapatvezető, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója hangsúlyozta, természetesen nem kell még végelszámolást készíteniük.

"Idáig nagy győzelmekkel és egyéni teljesítményekkel jutottunk el. Számomra az is nagy öröm, ha valaki úgy szerezte meg a 28. helyet, hogy küzdött és mindent megtett. Bízom benne, úgy élitek meg ezt az olimpiát, hogy egy örök emlék lesz, vagy esetleg találjátok meg benne azt, amely még jobb teljesítményre sarkal a következő években, hogy Tokióban még szebb eredményt érjetek el" - szólt a sportolókhoz Fábián László, egyúttal arra ösztönözte őket, hogy a hátralevő napokban minél több honfitársukért szorítsanak a versenyhelyszíneken.

A versenyzők eddigi teljesítményéért köszönetet mondott Fürjes Balázs, a 2024-es budapesti pályázat vezetője.

"A 2024-es pályázati csapat nevében csak annyit tudok mondani, köszönjük! Köszönjük nektek azt a páratlan élményt, hogy amikor eléritek azt az eredményt, amit elértetek, amikor a ti sikereiteknek örülhetünk és drukkolhatunk nektek, akkor a legjobb dolog magyarnak lenni. Köszönöm, hogy segítitek a munkánkat, mert sokkal könnyebb úgy fellépnünk a budapesti pályázat érdekében, hogy a partnereink, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjai megveregeti a mi vállunkat és gratulálnak a szereplésetekhez" - fogalmazott Fürjes Balázs.

Ezt követően azok a sportolók, akik részt tudtak venni az ünnepségen, ajándékot vehettek át teljesítményükért.

Címkék: magyar, olimpia, siker

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.