Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2012. Március 31. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Robbie Williams apa lesz!

Robbie Williams apa lesz!

A 38 éves énekes hivatalos blogján jelentett be a nagy hírt. Állítólag zokogott a meghatottságtól, amikor az első ultrahang felvételen meglátta az apró kis jövevényt.

"Elárulok egy óriási titkot, amit nem bírok tovább magamban tartani: Ayda és én mami és papi leszünk. Szexeltünk! Működik! Már azt is kitaláltuk, hová jár majd óvodába a kismanó. Szerelmes vagyok az mami hasában növő csöppségbe. Alig várom, hogy apa legyek. Na, már sírok is? - írta, az amúgy gyakran kissé cinikus énekes.

A pár 2010-ben kötötte össze hivatalosan is az életét, négy év ismeretség után. A feleség már régóta szeretett volna gyerekek, de Robbie sokáig vonakodott: "Tartok tőle, hogy nem lennék olyan jó apa, mint kellene. Szörnyen önző vagyok és magamon kívül senkivel sem törődöm. Eddig mindig azt csináltam amit, ahol és amikor akartam"- nyilatkozta három évvel ezelőtt a sztár. A mostani blogbejegyzése alapján azonban úgy tűnik, felesége, Ayda meggyőzte arról, érdemes belevágnia az apaságba.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,