Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2023. Június 16. 20:38, péntek | Sport

Rövidre sikerült a Salgó Ralink…

Rövidre sikerült a Salgó Ralink…

Villáminterjú Kronome Ákossal a Salgó Rali után.

Sajnos egy teljes napi gyors nem jutott nektek, mert az ötödiken nem értetek célba, holott az első gyorson a kategória második időt autóztatok! Mi is történt?
- Nem úgy alakult az ötödik gyorsasági, ahogy szerettük volna. Az eső is elkezdett esni, foltokban már nedves volt az út, kemény keverékű gumin voltunk. Fogalmam sem volt, hogy milyen tempó lesz elég erre a szakaszra, hogy a többiektől ne kapjunk sokat, próbáltunk nem túl óvatosan menni, szerintem elég jól sikerült az első lassítóig... A lassító előtti kanyarban átmentünk 5-ik fokozatban, a kanyar után picit megcsúsztunk, az még nem volt gond, csak utána a bal oldali kerék a kihordásra került és kitört az autó hátulja és lesodródtunk az útról a fák közé, majd felborultunk.

Ha már megemlítettem az első gyorson lévő eredményeteket, éhgyomorra jött a kategória második hely?
- Odafigyeltünk, hogy ne aludjunk be, mert utána mindig azt kell ledolgoznunk, amit két-három gyors alatt összeszedünk, ha egyáltalán sikerül. Most sikerült jól kezdenünk szerintem.


A négy gyors közül melyik és miért jött be nektek?
- A Mátrakeresztesi volt a kedvenc ezek közül, bár csak hosszabban kellett volna.

Ha kész lesz a kocsi, hol indultok legközelebb?
- A Mecsekben indulunk a másik Skodával. Arra készülünk épp.

Köszönjük a Partnereink és a Szervizcsapat segítségét most is: Mentes és Társai Kft., Kronome Zoltán, Valkai János, Petrás Zsolt.


Fotó: Hajóka SportFotó


– Hajósi Miklós –

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 08:59, péntek | Sport

Dobogós helyekkel zárta a Pünkösdi Rallycross Fesztivált a Korda Racing

Négy hét után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross Bajnokságban. A nemzeti mezőny Húsvét után újra a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

2024. Május 24. 08:03, péntek | Sport

Orosz Pál: nem volt elegáns Stankovic távozása

Nem volt elegáns Dejan Stankovic vezetőedző múlt heti távozása a Ferencvárostól Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint.

2024. Május 23. 08:08, csütörtök | Sport

Szinte minden a Veszprém mellett szól a döntő előtt

Szinte minden a Telekom Veszprém mellett szól a férfi kézilabda NB I pénteken kezdődő döntője előtt, amelyben a címvédő ellenfele ezúttal is a Szeged lesz.

2024. Május 22. 18:30, szerda | Sport

Bucsi a Red Bull Ringen győzelemmel zárt

A Red Bull Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői, köztük Bucsi Attila és Berta Benjámin számára.