Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2019. November 19. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Esztergomban

Segítség a tanulásban, sportban és a célok elérésében – Gyermekagykontroll Esztergomban

Két alkalommal is várja november 23-án és 24-én Esztergomban a 10-14 éveseket Kovács Erika a gyermekagykontroll tanfolyamok vezetője.

A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki istenadta lehetőségeinket, és így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát.

„Az agykontrolltanfolyam elvégzése után rájöttem arra, hogy tudásunkat, eredményeinket mennyire befolyásolja az, mit gondolunk önmagunkról, képességeinkről, lehetőségeinkről” – fejtette ki Kovács Erika, a tanfolyam vezetője.
Hozzátette: úgy gondolja, hogy hozzáállásunk az élethez legalább olyan fontos, mint a lexikai tudás. Ma arra tanítja a gyerekeket, hogy higgyenek önmagukban, a képességeikben, tehetségükben, hogy bátran tegyék a dolgukat, tudjanak arról, hogy elérhetik kitűzött céljaikat, hogy bízzanak a barátságban, a szeretet erejében.

A gyermekek az agykontrolltanfolyamon olyan technikákat sajátíthatnak el, amelyek segíthetnek nekik a tanulásban, a sportolásban és céljaik elérésében.

„2019. november 23-án és 24-én Esztergomban várom a 10-14 éveseket két csodás napra, ahol felejthetetlen élményben lehet részük” – emelte ki Kovács Erika.

Időpont: 2019. november 23-24.

Helyszín: 2500 Esztergom, Nagy Duna sétány 1. – Rugby Club Sportszálló
Jelentkezés: az oktatónál: 0620 211 35 27 info@kovacserika.com, www.kovacserika.com

További információ: http://bit.ly/gyermekagykontroll_tanfolyamok

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.