Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Május 17. 08:24, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Segítsünk a dorogi Viviennek! - VIDEÓ

Segítsünk a dorogi Viviennek! - VIDEÓ

Három év alatt tizenhét kemoterápiás és ötvennégy sugárkezelést kapott Kovács Brigitta kislánya, Viviennek ugyanis többször újult ki lágyrészdaganata. Szülei támogatásoknak hála most Vietnámban kezeltetik gyermeküket.

Az RTVE a minap mutatta be az Életek És Sorsok című műsorában azt a dorogi családot, melynek rendkívül nagy szüksége van a támogatásra ahhoz, hogy kislányuk egészségén segítsenek. Viviennél egyévesen vettek észre egy elváltozást szülei a szeme fölött, ami eleinte úgy nézett ki, mint egy szúnyogcsípés, de később napról napra gyorsabban nőtt. Hosszadalmas utánajárás után egy sebészorvos végül eltüntette a csomót, majd nem sokkal később a kislányon újabbak alakult ki áttétesen.

Vivien azonban most esélyt kapott egy boldogabb életre, mostantól ugyanis Vietnámban kezelik speciális eljárással, köszönhetően annak, hogy sokan segítettek és négy hétnyi kezelés ára már összejött. Ám a kislánynak még legalább háromhónapnyi kezelésre van szüksége.

A családot segíteni lehet a következő bankszámlaszámon: CIB: 10700615-66161422-51100005

Vivienért jótékonysági, figyelemfelkeltő koncertet rendez az esztergomi művelődési ház június 6-án 18 órakor a Zsinagógában. A műsort többek közt a Napfonó együttes, Kegye János pánsípművész, Bakai Márton hegedűművész, Szegő Csaba elismert jazz-zenész, a Carmen Táncegyüttes és az esztergomi gitárosok adják. A fellépők sora még bővül!

Vivient a TV2 népszerű sorozatának két szereplője is meglátogatta a közelmúltban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT