Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2014. Január 07. 08:01, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Segítsünk az esztergomi kutyaotthonnak! Csak egy szavazat!

Segítsünk az esztergomi kutyaotthonnak! Csak egy szavazat!

Segítsük hozzá a Bogáncs Kutya és Kisállatotthont ahhoz, hogy minél több pénzt kaphasson az Esztergomban is jelenlévő áruházlánctól, mely szavazatok alapján adományoz bevételéből három alapítványnak.

Minden megvásárolt állateledel és kisállat kiegészítő árából 1 forintot, illetve minden saját márkás állateledel árából 2 forintot állatvédő alapítványnak adományoz a Tesco. A szervezetek szavazatok alapján arányosan részesülnek a támogatásból.

A szervezők három alapítvány között osztják szét a befolyt összeget, melyek közt az Bogáncs Kutya és Kisállatotthon is szerepel.

Segítsük hozzá az esztergomi alapítványt ahhoz, hogy minél több pénzt kaphasson!

Szavazni március 31-éig a www.tesco.hu/tescoazallatokert oldalon lehet!

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.