Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2020. Január 22. 07:14, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Segítsünk Béres Jenőnek!

Segítsünk Béres Jenőnek!

Az esztergomiak többsége látta már az évek óta kerekesszékkel és a kutyájával közlekedő Béres Jenőt, akinek hétvégi házigondozás biztosításához indított gyűjtést az Adakoznek.hu.

„A hétvégi házigondozás biztosításához gyűjtünk Jenőnek. A támogatni szándékozók a számlaszámunkat megtalálhatják az alapítványunk honlapján” – olvasható az Adakoznek.hu felhívásában.

Béres Jenő az oldalnak elmondta, hogy a nyugdíjam 100 ezer forint alatt van, ehhez jön még a fogyatékossági támogatás összege, mely 25.825 forint.

„A mindennapi életemhez nélkülözhetetlen alapvető segítséget a hét munkanapjain különböző segélyszervezetektől kijáró házigondozóktól megkapom, de a hétvégén sajnos nincs biztosítva senki. Ehhez nekem kellene valakit megfizetni, amit havi 50 ezer forint plusz bevételből meg tudnék oldani. Ehhez, vagy ennek egy részéhez kérem az olvasó segítségét” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikk:

Hétköznapi SM hős az esztergomi Béres Jenő – VIDEÓ (2018.05.25.)Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 01. 21:17, csütörtök | Helyi

Megérkezett Esztergom partjaihoz az ex-Komárom nevű állóhajó

A felújítás miatt Révkomáromban pár hónapig tartózkodó hajót a Sopron nevű vontató hozta vissza Esztergomba, mintegy 2 óra alatt csütörtökön.

2020. Október 01. 20:27, csütörtök | Helyi

8 érv a vibrációs tréner mellett

A vibrációs trénerek két formában léteznek. Az egyik a vertikációs hintával rendelkező vibrációs tréner, a másik a vibrációs rezgéssel működő vibrációs tréner.

2020. Október 01. 09:51, csütörtök | Helyi

Meghosszabbították az ellenőrzéseket a határokon

Egy hónapig még biztosan csak ellenőrzés után, maximum 24 órára léphetjük át a határt Esztergomnál és Letkésen is, anélkül, hogy karanténba kelljen vonulni.

2020. Október 01. 08:33, csütörtök | Helyi

Ma 85 másodperc az, ami régen 3 napig tartott - Ilyen az evolúció a Suzukinál

Folyamatos fejlődés elérhető közelségben. Az idén 100 éves Suzuki Csoport egyetlen európai gyáregysége a Magyar Suzuki Zrt. Esztergomban.