Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 25. 10:37, kedd | Helyi
Forrás: lvp/Esztergomi Futóművek

Segítsünk megtisztítani a kerékpárutat a Futóművek tagjaival!

Segítsünk megtisztítani a kerékpárutat a Futóművek tagjaival!

Ma, kedden délutánra kerékpárút-takarítást szervez az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület, mely vár minden segítőkész esztergomi kezet, hogy megszabadulhasson a biciklisút az árvíz után lerakódott iszaptól.

Az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület Facebookon közzétett felhívásában kifejti, hogy sajnos az önkormányzat nem reagált megkeresésükre, melyben segítséget kért az egyesület a kerékpárút letakarításához.

Az árvízi védekezéshez valószínűleg a helyreállítás is hozzátartozik, de úgy tűnik, ez már nem annyira fontos - következésképpen saját kezünkbe vesszük a dolgot. A tegnapi eső remélhetőleg rendesen feláztatta a kerékpárútra rászáradt iszapot. Ha valaki ráér és tettrekész, akkor találkozó és rajt ma délután 14 órakor a szennyvíztisztító alatt a kerékpárútnál, cél a Csenke-patak hídja, hogy a Teliholdfutamot gond nélkül le tudjuk bonyolítani. Ha lesz kapacitás mehetünk tovább is, hogy az edzőpályánk végre ismét szabad legyen” – olvasható a felhívásban.

A Futóművek természetesen nemcsak az egyesület tagjait és szimpatizánsait várja, hanem minden kerékpárút-barátot, -használót is. A résztvevők vigyenek magukkal lapátot, locsolókannát, seprűt és, ahogy a felhívásban szerepel, jókedvet is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT