Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Augusztus 28. 07:39, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Sétálni indult gyermekével, de inkább betört egy házba

Sétálni indult gyermekével, de inkább betört egy házba

Sétálni indult gyermekével Sz. Zoltánné kedden, de útközben meggondolta magát. Meglátta az eladásra kínált házat és úgy döntött, körbe néz az udvarán. Végül lebukott az esztergomi asszony.

Gyermekkorú fiával együtt bemászott a kerítésen és együtt kutatni kezdtek. Főként fémből készült tárgyakat gyűjtöttek össze, melyeket később pénzzé akartak tenni. A 48 éves esztergomi asszonyt a házhoz hivatalos ügyből érkező személyek buktatták le. Azt gondolták a gyanúsított a tulajdonos, a nő azonban jelezte feléjük, ő idegen, nem vele kell megbeszélni az ügyet. Az asszony ezzel be is vallotta, hogy bűncselekmény elkövetésén érték tetten, melyet az Esztergomi Rendőrkapitányságon gyanúsítotti kihallgatásán is elismert. Sz. Zoltánné ellen – szabadlábon hagyása mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A rendőrök a gyermeket átadták testvérének és az esetet jelezték a helyi gyermekjóléti szolgálat felé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.