Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Július 16. 20:03, péntek | Helyi

Sikeres volt a felnőtteknek rendezett esztergomi sportnap

Sikeres volt a felnőtteknek rendezett esztergomi sportnap

Július 16-án Esztergomban tartotta a Magyar Rendészeti Sportszövetség a Mozgásban az erő elnevezésű felnőtteknek rendezett prevenciós célú sporteseményét.

A pályázatból megvalósuló projekt mindenkinek, de elsősorban azoknak a felnőtteknek kíván segíteni az egészségmegőrzés szerepének és a rendszeres mozgás fontosságának hangsúlyozásával, akik a társadalom elesettebb, szegényebb részéhez tartoznak.

A Rugby Club területén megtartott sportnapon részt vett, Dr. Völner Pál, Dr. Hatala József ny.r. altábornagy, Dr. Horváth Ádám István r. ezredes, a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnökségi tagja, Csizi Péter KÉZMŰ-ERFO-FŐKEFE cégcsoport ügyvezető igazgatója és Erős Gábor alpolgármester.

(Fotó: Mozgásban az erő/Facebook)

Városunk alpolgármestere Esztergom Városa nevében üdvözölte a megjelenteket és a szervezőket. Erős Gábor elmondta, hogy önkormányzatunk fontosnak tartja, hogy a társadalom szegényebb rétegei vagy a megváltozott munkaképességű, netán fogyatékkal élő emberek is hozzájuthassanak olyan lehetőségekhez, mozgásformákhoz, információkhoz, amellyel teljesebb életet élhetnek.

Kiemelte, hogy Esztergom mindig nyitott volt az olyan kezdeményezésekre, amelyek a hátrányos helyzetben lévők életkörülményeinek javítását célozzák, ezért városunk nevében is örömtelinek és üdvözölendőnek tartja a Magyar Rendészeti Sportszövetség programsorozatát.


A Rugby Clubban megrendezett eseményen több száz, elsősorban megváltozott munkaképességű felnőttnek szerveztek programokat.

A különböző sportágak kipróbálása mellett, sportági bemutatók, a rendészeti szervek tájékoztatói és bemutatói, információs sátrak álltak a közönség rendelkezésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.