Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Június 06. 08:01, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Sok volt részeg sofőr a térségben - köztük ittas motoros fiatalok jogsi nélkül

Sok volt részeg sofőr a térségben - köztük ittas motoros fiatalok jogsi nélkül

Ittasan, vezetői engedély nélkül okozott balesetet egy tarjáni férfi motorkerékpárral a minap. Mellette Esztergom közelében is többen vezettek alkohol fogyasztása után.

A rendőrök június 4-én 0 óra 48 perckor Tatabányán a Győri úton ellenőriztek egy 30 éves kunágotai lakost. A gépkocsivezetőt szondáztatták, majd ittasság gyanúja miatt mintavételre előállították és vezetői engedélyét elvették.

A járőrök június 4-én 2 óra 6 perckor ismételten igazoltatták a korábban ittas vezetés miatt előállított férfit. A vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr Tatabányán a Rákóczi úton haladt, amikor ellenőrizték. A rendőrök a férfit mintavételre előállították.
A járőrök június 4-én 23 óra 30 perckor Táton a Bécsi úton igazoltattak két motorkerékpárost. A rendőrök megállapították, hogy a két kétkerekűre hatósági jelzés nem volt felszerelve, illetve a két fiatal vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A járőrök a 26 éves nyergesújfalui és a 20 éves tokodaltárói lakost szondáztatták, majd ittasság gyanúja miatt mintavételre előállították.

A tatai rendőrök június 5-én 9 óra 40 perckor Kocson igazoltattak egy 59 éves helyi lakost. A járőrök a sofőrt szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét elvették.

Szintén ittasan vezette járművét az a 65 éves tatai lakos, akit június 5-én 11 óra 10 perckor Agostyán belterületén igazoltatták a járőrök. A rendőrök a férfit mintavételre előállították.

A tatai rendőrök június 5-én 15 óra 25 perckor Tardos belterületén ellenőriztek egy 19 éves helyi fiatalt. A fiatalemberrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.
Ittasan okozott balesetet egy 40 éves tarjáni lakos. A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi június 5-én 22 óra 10 perckor egy lejárt műszaki érvényességű motorkerékpárral haladt Tarján felől Tardos irányába. A 1128-as számú úton egy jobbra ívelő útkanyarulatban nem az út vonalvezetésének választotta meg járműve sebességét és a bal oldali sávba áttért, ahol egy szabályosan közlekedő gépkocsi elejének ütközött. A motorkerékpár vezetője a balesetben súlyosan sérült.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Címkék: ittas, motor, rendőr, sofőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.