Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Szeptember 04. 08:32, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Sörözés közben találták ki, hogy lopjanak

Sörözés közben találták ki, hogy lopjanak

Sörözés közben találta ki és beszélte meg a lopás részleteit két dorogi férfi, akik a régi bánya területéről loptak kábelt hétfőn. Kedden már el is fogták őket a rendőrök.

Rézkábelt lopott a régi dorogi bánya területéről két férfi hétfőn éjszaka, ám sokáig nem örülhettek, mivel tegnap már el is fogták őket a dorogi rendőrök. A 33 éves K. Attila és a 45 éves B. László gyanúsítotti kihallgatásokon részletes beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy sörözés közben merült fel bennük a pénzszerzés e változata. A részleteket az italozás során beszélték meg, az elkövetéshez használt vasfűrészt egy ismerősüktől kérték kölcsön. A két férfi sötétedés után ment el a bányához és szintén sötétben távozott 100 méternyi vörösréz vezetékkel, melyet „lenyúzás” után másnap értékesítettek. K. Attila és B. László ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.