Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Január 28. 15:51, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Sportfesztivál a Kanizsa Arénában

Sportfesztivál a Kanizsa Arénában

Január közepén ismételten a sportolásé volt a főszerep az új Kanizsa Arénában. Kézilabda, kosárlabda, interaktív sport- és gyerekprogramok mellet egész nap a szórakozás volt a középpontban.

A délutáni sportprogramokat a Prémium Médiaválogatott Zenész Válogatott elleni szórakoztató kosárlabda meccse nyitotta meg. Élvezetes és fordulatos meccset láthatott a kilátogató közönség, végig nyitott volt a találkozó. Végül egy barátságos döntetlennel kellett megelégednie a feleknek.

Beleznay Endre színművész, a Médiaválogatott oszlopos tagjaként a csapat sokoldalúságát emelte ki a nyilatkozatában: „Arra vagyok igazán büszke, hogy minden sportban képesek vagyunk jó teljesítményt nyújtani. Ha kell focizunk, súlyt emelünk ebben az esetben pedig kosárlabdáztunk. Reméljük lesz még sportfesztivál, mi biztosan itt leszünk”

A sportdömpinget kézilabda gálamérkőzés folytatta, ahol a Nagykanizsa Kézilabda All Stars csapata mérhette össze erejét a Prémium Médiaválogatott legjobbjaival. Ezen a bemutató mérkőzésen több, volt válogatott kézilabdázóval találkozhatott a közönség. Ismételten szoros összecsapásnak lehettünk szemtanúi, mindkét csapat otthonosan mozgott a pályán.

Szloboda Judit a Zala Megyei Kézilabda Szövetség elnöke is pályára lépett a mérkőzésen. Így foglalta össze élményeit: „Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy itt lehettünk ezen a szenzációs rendezvényen. Nagyon jól éreztük magunkat.”
Balogh László Nagykanizsa polgármestere szintén részt vett játékosként a találkozón. Le sem tagadhatta kézilabdás múltját. Fiatal korában kézilabda kapusként kezdte a pályafutását, azonban már nem űzi aktívan a sportágat. A teljesítményén ez egy cseppet sem látszott, ugyanis fiatal kapusokat meghazudtoló módon őrizte a kaput a góltól. A polgármester úr a mérkőzés utáni ismételten kifejezte örömét az új arénával kapcsolatban.

„Az aréna élvezete volt a legfontosabb! Mert végre van arénánk amely remélem kézilabdában, kosárlabdában, futsalban és az összes sportban méltó helyszín lesz”

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára