Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2015. December 22. 08:19, kedd | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Sportszereket ajándékozott Esztergom

Sportszereket ajándékozott Esztergom

Esztergom önkormányzata több mint 40 féle sporteszközt adott át hétfőn a városban működő sportegyesületek és a városi oktatási, nevelési intézmények vezetőinek, képviselőinek.

Tornazsámolyok, hula-hop karikák, labdák, ugró- és mászókötelek, svédszekrények, tenisz- és ping-pong ütők, bordásfal és még sok más sporteszközt adott Esztergom önkormányzata hétfőn a városban működő sportegyesületeknek és intézményeknek másfél millió forint értékben.

Erős Gábor a Kulturális- és Sportbizottság elnöke a sportszerátadón elmondta, hogy az egyesületek és az iskolák egy előzetes felmérés szerint, differenciáltan kaptak sportszereket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.