Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. November 19. 09:05, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Összefogás a szegényekért, közmeghallgatás, kvíz – Heti hírek

Összefogás a szegényekért, közmeghallgatás, kvíz – Heti hírek

Új igazgató a kórházban, példaértékű összefogás a szegényekért, közmeghallgatás, számonkérés, Móricz Zsigmond aláírása a könyvtárban, állás a kerékpárgyárban, kvízjáték – egyebek közt ezek a múlt hét legfontosabb hírei

Új igazgató az esztergomi kórház élén
Kanász Gábor Imre lett a Vaszary Kolos Kórház új igazgatója, miután döntés született a fekvőbeteg-ellátó intézmények élére kiírt pályázatokról. Részletek ITT!

Példaértékű összefogás az esztergomi szegényekért
Példás összefogással segítették az elmúlt években az esztergomi szegényeket a helyi egyházközösségek és különböző szervezetek. A támogatást gyűjtők idén is folytatják akciójukat, melyhez felajánlásokat várnak. Részletek ITT!

Közmeghallgatás és számonkérés Esztergomban
A választások óta először tartottak szabályos közmeghallgatást hétfőn Esztergomban. Az eseményen csaknem 120 ember jelent meg, többen számon kérték a Fidesz képviselőitől a város helyzetét. Részletek ITT!

Dedikált könyvek kiállítása a könyvtárban
Közel negyven híres magyar író, költő dedikált könyveiből nyílt kiállítás az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban. Az irodalomtörténeti tárlat december végéig látható. Részletek ITT!

Előadások, vásár, Szatszang – jó társaság a Szentgyörgymezői Olvasókörben
Előadásokkal, vásárral és Szatszanggal vár a Szentgyörgymezői Olvasókör a jövő héten. Az állandó programok mellett különlegességek is a heti menü része. De mi is az a Szantszang? Részletek ITT!

Minőségellenőrt keres a Neuzer kerékpárgyártó
Minőségellenőrt keres a Neuzer Kft. esztergomi kerékpárgyártó üzemébe. Az állásra jelentkezni szakmai, fényképes önéletrajzzal emailben lehet. Részletek ITT!

Esztergomi kvízjáték az InfoEsztergom.hu-val
Esztergomi kvízt indított az InfoEsztergom.hu a Facebookon, a játék során mindenki tesztelheti tudását a városról. A vállalkozó kedvűeknek nincs más dolguk, mint válaszolni néhány, Esztergomot érintő egyszerű kérdésre. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.