Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. December 04. 10:31, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Stabil háttér, biztos jövő!

Stabil háttér, biztos jövő!

A Magyar Honvédség az ország egyik legnagyobb munkáltatója. Kiszámítható, biztos jövőt, megélhetést és anyagi hátteret, követhető pályaképet jelent az elhivatottaknak.

Stabil háttér, biztos jövő!

A Magyar Honvédség továbbra is nyitott a kihívást kereső, a hazát szolgálni kívánó állampolgárok számára. Az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság toborzó irodái országszerte nyújtanak információt és segítik a seregben szolgálni szándékozók mielőbbi bevonulását.

Amit a honvédség ma nyújtani tud, elsősorban a stabil életpálya, illetve a kiszámítható pénzbeli juttatások, melyek biztos hátteret nyújtanak a családalapításhoz és a gyermekek tisztességes felneveléséhez is. A toborzó irodákon minden érdeklődő pontos információkat kap arról, hogy a katonai szolgálat különböző formái milyen lehetőségeket nyújtanak számára, és azt is, hogy ehhez milyen alapvető feltételeknek kell megfelelnie. A jelentkezés feltételei: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, betöltött 18. életév, legalább alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi, pszichikai és fizikai alkalmasság.

Ha Ön is gondolkodik a katonai pályán, ne késlekedjen, keresse fel a legközelebbi toborzó irodát, ahol minden segítséget megkap a jelentkezéshez. Innen már csak pár lépés és tagja lehet egy jól szervezett, a haza védelmének nemes ügyét szolgáló közösségnek, továbbá hosszú távon biztosíthatja az Ön és családja anyagi boldogulását is.

A Komárom-Esztergom megyei toborzó iroda elérhetőségei a következőek:

MH HKNYP 9. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda
2800. Tatabánya, Komáromi u. 18.
komarom.toborzo@regiment.hu
34/310-111

További információk: www.hadkiegeszites.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.