Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2011. Október 13. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Stohl András már a börtönben is sztár

Stohl András már a börtönben is sztár

Ügyvédje személyében először fogadhatott látogatót a Kozma utcai börtönben nyolcadik napja raboskodó Stohl András.

Borosta nélkül, nagy örömmel fogadta dr. Ruttner Györgyöt, aki elmesélte, mivel telnek a sztár mozgalmasnak nem mondható mindennapjai.

- András nagyon megörült nekem, kezet fogtunk és barátilag megöleltük egymást - kezdte az Új Ásznak dr. Ruttner György. - A beszélgetésünk megtörte a most még eléggé unalmas mindennapjait, nagyon várja már, hogy dolgozhasson. Külseje nem tűnt nyúzottnak, hiszen a börtön rendje szerint mindennap borotválkozni kell. Miután nyugtáztam, hogy frissnek és jól ápoltnak néz ki, tájékoztattam a vele kapcsolatos, kint folyó ügyekről - tudta meg a napilap Stohl jogi képviselőjétől, aki a tíz hónapra elítélt színész-műsorvezető napirendjéről is beszámolt.

- Ahogy minden elítéltnek, így neki is nagyon nehéz megszoknia, hogy itt mindig az előírt programot kell csinálni. Reggel hatkor ébresztik, takarít, reggelizik, olvas, naplót ír, és a zárt láncú tévén nézi az adást. Azt mondta, az RTL Klub reggeli műsorát mindennap megnézi, és nagyon hiányoznak neki a kollégái. Magától értetődik, hogy a családja hiányától szenved a legjobban, a telefonok tartják benne a lelket: hároméves kislányával is többször beszélt már. Édesanyjának is telefonált, aki a felesége és lányai mellett szintén ott lesz az első látogatói között. Egyébként a börtönben mindenki barátságos vele, őrök és rabok is. Azt mondja, mosolyognak rá, bíztatják, odakiabálnak neki, hogy tartson ki, vagy kézjelekkel mutatják neki. Ez a kedvesség meg is hatotta Andrást. Könyvekre van szüksége, mert sok a szabadideje és rengeteget olvas. Az ennivalóra nem panaszkodott, az ágyon éppen elfér, de szerencsére tud aludni - mesélte dr. Ruttner György ügyvéd.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.