Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Március 21. 12:51, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Stohl András: Ritkán tudok a családommal pihenni

Stohl András: Ritkán tudok a családommal pihenni

Az ország egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze, szinkronhang, nagy vadász, de mindenek előtt édesapa, Stohl András, akinek sajnos ritkán adatik meg, hogy családjával néhány napot pihenéssel töltsön.

„Több mint 4 éve kaptam egyik kedves barátomtól egy meghívást a Bambara Hotelbe, mert tudta, hogy életem egyik legszebb emléke Afrikához köt, ahol antilopvadászaton jártam. Akkor ott szívembe zártam a kontinenst, gondtalanul éltünk és csak a vadászatra koncentráltunk. Azóta is visszavágyom. – emlékszik Stohl András – egy kis Afrika már nagyon hiányzott az életemből ezért eltökéltem, hogy összehozzuk ezt a pihenést, így négy év után. A szervezésbe az utolsó ponton szólt bele az élet, hiszen elfelejtettem, hogy este színházban játszom. Nem akartam az izgatott családot lelombozni, így levittem őket Felsőtárkányba majd visszasiettem a színházba, utána pedig éjszaka csatlakoztam Ancsikáékhoz. Még magam is meglepődtem, hogy másnap reggel milyen üdén ébredtem, én, akinek a reggel nem a kedvenc napszaka. Talán a hely szelleme vagy az erdei levegő tette.”

A családfő a hétköznapokban is gondoskodó édesapa, akinek a négy gyermeke a legfontosabb az életében. Elmondása szerint még sajnos nem sikerült nagycsaládként eltölteniük egy wellness hétvégét, ezúttal is csak Rebeka lánya tudott velük tartani a magyar Afrikába.

„Az igaz, hogy András nagyon elfoglalt, de elfoglaltságai mellett igyekszik mindig ő menni Franciskáért a suliba, aki már első osztályos nagylány – veszi át a szót Stohl András táncművész kedvese, Ancsika. – legutóbb nagyon meghatódott, amikor a kisfiúnk egyik nap a maga kis nyelvén elénekelte az egyik gyerekeknek szóló dalt, amit az édesapja előadásában hallgattunk mindig a kocsiban.”

András óvó tekintete természetesen nagyobb lányain a már felnőtt Lucán, és az érettségi előtt álló tinédzser, Rebekán is rajta van folyamatosan.

„Örülök, hogy Rebeka most velünk tudott tartani ezen a hosszú hétvégén. Olyan jól éreztük magunkat a Bambara Hotelben, hogy még a telefonomról is megfeledkeztem és csak a családdal tudtam pihenni. – emlékszik András - azt szerettem nagyon a szállodában, hogy mindenkit biztonságban éreztem. A Dzsungel játszóházban a gyerekeim hosszú perceket el tudtak tölteni Rebekával, addig mi Ancsikával kipróbáltunk egy privát fürdőt és masszázst. Tetszett, hogy az mellett, hogy családbarát a hely megőrizte a maga intimitását is és nem kell egymás nyakán lógni az embereknek. A kicsi fiam, aki még nincs két éves nagy meglepetésünkre ki sem akart jönni a barlang fürdőből. Nem gondoltuk, hogy ennyire fogja élvezni a vizet. Nem félt semmitől.” – mondja büszkén az édesapa.

A Stohl család megfogadta, hogy nyáron Lucával kiegészülve térnek vissza Felsőtárkányba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.