Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 05. 09:39, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Súlyos balesetek és halálos tragédia megyénk útjain

Súlyos balesetek és halálos tragédia megyénk útjain

Több súlyos sérüléssel járó és egy halálos közlekedési baleset is történt megyénk útjain ma reggel. Az éjszakai és hajnali fagynak köszönhetően csúszóssá váltak a vizes utak, ezért fokozott óvatossággal kell közlekedni.

Fokozott óvatossággal közelítsék meg az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 36-os kilométer szelvényt, ahol egy személygépkocsi szenvedett balesetet. Szintén Budapest felé haladva az 54 kilométer szelvénynél súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy tehergépkocsi megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközött, majd a járműbe két személygépkocsi rohant bele. A helyszínelés alatt a pályaszakaszról a forgalmat Újvárosnál leterelték, oda a 39-es kilométer szelvénynél lehetett visszahajtani. Már azonban ismét zavartalan az M1-es autópálya forgalma.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt ma Oroszlány határában. Egy 44 éves oroszlányi férfi személygépkocsijával megcsúszott a jeges úton és egy kamionnak ütközött. A vezető a helyszínen életét vesztette. Az Opel Astra vezetője az úgynevezett „Vajda-kanyarban” vesztette el uralmát járműve felett, majd az irányíthatatlanná vált autóval nekiütközött egy szabályosan közlekedő tehergépkocsinak. Hiába érkezett gyorsan az orvosi segítség, a személygépkocsi vezetője a balesetet követően elhunyt. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT