Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Február 22. 18:30, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/RTVE

Súlyos motorbaleset Esztergomban – mentőhelikopter is érkezett - VIDEÓ

Súlyos motorbaleset Esztergomban – mentőhelikopter is érkezett - VIDEÓ

Súlyos baleset történt Esztergomban vasárnap a Fürdő Szállónál, ahol eddig tisztázatlan okból a volt Fürdő Szállónál csapódott villanyoszlopnak két utassal egy motor.

A helyszínre mentőhelikopter és három mentőautó érkezett. Helyszíni információk szerint az egyik motorost a helyszínen újra kellett éleszteni, állapota válságos. Félpályás útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök.

Friss információ:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Esztergomban február 22-én délután. A rendelkezésre álló adatok szerint egy motoros utasával a belváros felé közlekedett, mikor a sofőr az előtte haladó gépkocsi előzésébe kezdett. A manőver közben a sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, melynek következtében a kétkerekű megcsúszott és először az útpadkának, majd az út melletti villanyoszlopnak üközött. A balesetben a motor vezetője és utasa is megsérült.
A helyszínen a járőrök megállapították, hogy a sofőr sem vezetői engedélyét, sem a jármű hatósági engedélyét nem tartotta magánál. Kiderült az is, hogy a motorkerékpárt ideiglenesen kivonták a forgalomból és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással sem rendelkezik. A balesetet a helyszín közelében lévő kültéri biztonsági kamerák rögzítették. Ezeken látható, hogy a motoros előzésekor átlépte a záróvonalat. A 27 éves sofőr ellen az általa elkövetett szabálysértések miatt szabálysértési eljárást, az általa okozott baleset miatt pedig büntetőeljárást indított az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT