Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2012. Október 11. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Forrás: Suzuki

Suzuki: kiderült, ki az év legjobb szerelője

Suzuki: kiderült, ki az év legjobb szerelője

Megszületett a végeredmény a Suzuki márkaszervizeinek szerelői számára megrendezett országos verseny döntőjében az esztergomi gyárban: a győztes Czene Tibor, a szolnoki Alfa Autójavító szervizének munkatársa lett.

Hosszú hónapok szoros versenysorozata ért véget szerdán Esztergomban a Magyar Suzuki Zrt. oktatóközpontjában. A Magyar Suzuki idén áprilisban hirdetett országos szerelőversenyt, amelynek célja a szakszerű és naprakész szervizelési folyamatok minél szélesebb körű elsajátítása volt, és persze a szakszerű márkaszerviz-szolgáltatások ismertebbé tétele az ügyfélkör számára. Az „Év szerelője” kitüntető cím egyértelműen hozzájárul a döntőbe jutott márkaszervizek értéknövelt szolgáltatásaihoz, tehát a döntőbe jutott szerelő munkatársak sikere egyúttal növeli az általuk képviselt márkakereskedő presztízsét is.

Az áprilisban kezdődött négyfordulós versenyben közel 70 magyarországi szerviz képviseltette magát, 126 szervizes munkatárs részvételével. Az első tudásszűrők online zajlottak; a tesztlapos értékeléseket követően a legjobb 20 szerelő jutott az októberi elődöntőbe, ahol már a gyakorlati tudást is mérték. Az összetett, sok kérdéses elméleti tudásfelmérők mellett a gyakorlati feladatok a Suzuki gépjárművek teljes körű típusismeretéről szóltak. A márkaszervizes munkatársak olyan feladatok megoldásán keresztül bizonyították tudásukat, mint például egy adott motor vezérléselemeinek helyes pozíciója és beállítása.

Persze, hogy a verseny még élethűbb legyen, az esztergomi Magyar Suzuki oktatótermében a gyári kollégák ügyféllé váltak, és valódi hibaelhárítási feladattal tesztelték márkaszervizes társaik szakszerű javítási technikáit, kíváncsian figyelve, utóbbiak hogyan használják a diagnosztikai műszert, jól ismerik-e a szervizkönyvet, kellően gyorsak-e a hibafeltárásban. A kereskedésbe betérő igazi ügyfél ideje ugyanis az éles javítások során is drága, a szervizeléskor a szakértelem mellett a gyorsaság is fontos.

A döntőbe jutó tíz legjobb szerviz képviselői az ország több pontjáról érkeztek. Budapestet a Tafák Kft.-től Palla Zoltán, az Autó Forttól Bacsik József, a Hungarocar 2000-től Kóczián Viktor és Vados Viktor, a Mitracomtól Tóth József képviselte. Kunszentmiklósról az Autócentrum-Barna Kft.-től érkezett Zolnai László, Veszprémből a Ring Autótól Antalics Arnold, Budaörsől az ITC Autótól Sári Attila, Tiszafüredről az Autó Füredtől Szőke János, Szolnokról az Alfa Autójavítótól Czene Tibor.

A verseny győztese, így az „Év szerelője” cím büszke tulajdonosa Czene Tibor, a szolnoki Alfa Autójavító szerelője lett, aki a kitüntető cím használata mellett értékes nyereményekkel gazdagodva végezheti munkáját a jövőben. A második helyet Kóczián Viktor, a Hungarocar 2000 dolgozója, a harmadikat Bacsik József, az Autó Fort munkatársa szerezte meg.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 20. 15:10, kedd | Helyi

Megjelent a koronavírus-fertőzés a Babits iskolában is

Rendkívüli szünet elrendeléséről tájékoztatta a szülőket a Babits Mihály Általános Iskola vezetése az intézmény közösségi oldalán kedden.

2020. Október 20. 15:00, kedd | Helyi

Horányi Juli: A Dunakanyar szerves része az életemnek

Az énekesnő több szállal is kötődik Esztergomhoz és sok szép emléke van a Dunakanyarról.

2020. Október 20. 08:47, kedd | Helyi

Újabb utcában lesz áramszünet

Folytatja az áramszolgáltató a hálózat fejlesztését Esztergomban.

2020. Október 20. 05:00, kedd | Helyi

Meghosszabbítanánk a férjgyilkos nő letartóztatását

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a nőnek, aki 2020. április 19-én tokodi otthonukban előzetes szóváltást követően megölte a férjét - közölte az ügyészség.