Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Augusztus 07. 08:11, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Svájcból hozták haza a verekedőt

Svájcból hozták haza a verekedőt

Súlyos testi sértés elkövetése miatt keresték a dorogi rendőrök azt a férfit, aki italozás után bántalmazta epöli ismerősét. A férfit körözés után Svájcból hozták haza az egyenruhások.

Súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kereste a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 41 éves B. Lászlót, aki 2012. június 15-én Epölön bántalmazta ismerősét. A sértett és a gyanúsított aznap délután együtt italozott, beszélgetett a faluban. Az ütlegelés egyik pillanatról a másikra történt, B. László előtte azonban figyelmeztette a bántalmazottat. Felhívta a figyelmét, hogy megüti. A verést követően a férfi a rendőrök által ismeretlen helyre távozott, így elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. A nyomozók először csak Magyarországon keresték, de megtudták, hogy Svájcban tartózkodik, így az Esztergomi Járásbíróság európai elfogatóparancsot adott ki ellene. Ez alapján fogták el őt a svájci rendőrök és hozták Magyarországra augusztus 5-én. A dorogi rendőrök a Liszt Ferenc repülőtéren vették át B. Lászlót a svájci kollégáktól. Előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. B. László ellen – őrizetbe vétele mellett – súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.