Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Március 04. 09:01, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Szabálytalan parkolás buktatta le az ittas vezetőt

Szabálytalan parkolás buktatta le az ittas vezetőt

Eljárás indult ellene és elvették a jogosítványát.

Az Esztergomi Közterület Felügyelet munkatársai március 3-án délelőtt Esztergomban a Lőrinc utcában intézkedtek, melyhez segítséget kértek. Egy szombathelyi lakos a megállni tilos jelzőtábla hatálya alatt parkolt kocsijával, és feltehetően a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

A helyi járőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért további mintavételre előállították. Az egyenruhások a mérési eredmények alapján a 47 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették – közölte a rendőrség.

Korábbi cikkek:

Kocsit lopott alkatrésznek, lebukott

Baleset történt Tokodon

Továbbra is kell a maszk Esztergomban

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.

2021. Április 10. 07:37, szombat | Helyi

Egy hónapig ingyen használhatják az esztergomiak a Zöld Busz tesztjáratát

A Zöld Busz Program keretében 2021.04.12. és 05.08. között egy Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz közlekedik majd teszt jelleggel Esztergomban.