Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 23. 09:57, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Szabálytalanul előző cserbenhagyót keres a rendőrség

Szabálytalanul előző cserbenhagyót keres a rendőrség

Szabálytalanul előző autós miatt betonfelhajtónak ütközött egy teherautó. A balesetet okozó elhajtott a helyszínről. Keresi a rendőrség!

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Tavaly augusztus 11-én 11 óra 50 perckor egy férfi közlekedett az általa vezetett teherkocsival Úgy irányából Dág irányába az 1106 számú úton. Haladása során a 9-es kilométerszelvényben lévő enyhe jobbra ívelő útkanyarulatból kiérve, vele szemből Dág irányából egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú piros színű személykocsi érkezett, melyet egy feltehetően fehér színű Citroen gyártmányú személykocsi szabálytalanul előzött, ezért a teherkocsival vészfékezett és járművét hirtelen jobbra kormányozta az ütközés elkerülése végett, melynek hatására az útpadkán lehajtva az út szélén lévő betonfelhajtónak, majd egy jelzőtáblának ütközött.
A balesetet követően mind az ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú piros színű személykocsi, mind a fehér színű feltehetően Citroen gyártmányú személykocsi elhagyta a baleset helyszínét.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazok jelentkezését, aki a balesetet látta és arról információval rendelkezik az hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.