Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 15. 09:48, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Szamurájkardos táti gyilkos, visszakapcsolt közvilágítás, felpezsdülő város

Szamurájkardos táti gyilkos, visszakapcsolt közvilágítás, felpezsdülő város

Beszámítható a szamurájkardos táti gyilkos, van megegyezés a közvilágítás ügyében, sikeresen tesztelte az első vonat az esztergomi vonalat, megmutatkozott az új Suzuki, jön a Duna Party Fesztivál. Hírösszefoglaló!

Szamurájkardos táti kettős gyilkos – beszámítható és kész a vád
Vádat emelt az ügyészség az ellen a 21 éves táti férfi ellen, aki a gyanú szerint tavaly októberben egy szamurájkarddal megölte az anyját és a nagyanyját - értesült az M1 Híradója vasárnap.

Van megegyezés, van fény - visszakapcsolják a közvilágítást
Elkezdte visszakapcsolni a közvilágítást múlt pénteken Esztergomban a szolgáltató, miután az önkormányzat csütörtökön kora délután megállapodott a cég felszámolóbiztosával, hogy az önköltségét jelentő áramdíjat folyamatosan fizetik.

Sikeresen tesztelte az első vonat az esztergomi vonalat
Sikeresen bejárta az első tesztvonat a közelmúltban az Esztergom-Piliscsaba közötti vasúti szakaszt, melyen szeptembertől a tervek szerint már ismét vonatozhatunk.

Új Suzuki SX4 Esztergomból

Megmutatkozott az esztergomi Suzuki újdonság - FOTÓ
Megkapta végleges formáját az új SX4, így már fotókon bemutatkozik a nagyközönség előtt a felfrissített esztergomi modell. Igaz már a maga valójában is hamarosan látható lesz, hiszen szeptemberben kerül a piacra az autó.

Ismét felpezsdül Esztergom – Duna Party Fesztivál
Ha nyár, hát fesztivál. Idén már Esztergom sem maradhat ki ebből a mókából. A Fesztiválsziget Esztergom illetve a rögbisek szervezésében július 19-én és 20-án zajlik le először a Duna Party Fesztivál a Prímás-szigeten.

Sztepp szuperprodukció Esztergomban
A Catherine Gallagher nevével fémjelzett Queen of the Dance című szuperprodukció, Ír Sztepp Tánc Show lesz látható július 27-én az esztergomi Várszínházban.

Japán rekreációs központ és dojo épül Szentgyörgymezőn
Japán stílusú rekreációs központot alakít ki Szentgyörgymezőn az Aikido Tada Ima Dojo, mely egyebek közt Aikido edzésekkel, jógával, meditációs foglalkozásokkal és japán masszásokkal várja szeptembertől az érdeklődőket.

Japán stílusú rekreációs központ épül Esztergomban Szentgyörgymezőn

Város lett Tát
Tizennyolc településnek, köztük Tátnak adományozott városi címet Áder János köztársasági elnök július 15-i hatállyal - olvasható a Magyar Közlöny múlt szerdai számában.

Fesztiválbelépőért keressük a nyár legjobb pillanatát!
Küldje be a legjobb nyári pillanatáról készült fotóját és nyerjen kétszemélyes belépőt az esztergomi Szent István Napi Zenei Fesztiválra és Bornapokra!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.