Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Február 02. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Szavazzunk! Még kellenek a voksok fotóversenyükön!

Szavazzunk! Még kellenek a voksok fotóversenyükön!

Pénteken megmutatjuk, hogy áll a szavazás Valentin napi fotóversenyünkön, azután pedig nyíltan folyik tovább a verseny. Addig is szükség van a szavazatokra, mivel néhány résztvevőre eddig alig egy-két voks érkezett.

Február 14-éig tart fotóversenyünk, így van még idejük szavazni versenyzőinknek és olvasóinknak is. Jó néhányan jelentkeztek a játékra, de akad köztük olyan résztvevő, akinek a képére eddig csupán egy-kettő voks érkezett. Velük szemben viszont van, akinek már szép számban gyűlnek a szavazatok. Behozhatatlan különbség nincs a játékosok közt, ráadásul még két hét hátravan a versenyből, de ezzel együtt nem árt többeknek is kicsit szavazásra buzdítani a családot és barátokat, hogy esélyük legyen a Valentin napi fotójátékunk díjára, a Szent István Strandfürdő által felajánlott páros, 12 alkalmas szauna és fürdőbérletre.

A szavazatok száma február 8-ig titkos, nem látható, de jövő pénteken fellebbentjük a fátylat a voksokról és indulhat a verseny hajrája!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT