Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Május 22. 07:48, csütörtök | Helyi

Szégyenfal a szocialisták brüsszeli aknamunkájának jutalma - közlemény

Szégyenfal a szocialisták brüsszeli aknamunkájának jutalma - közlemény

Az esztergomi Mária Valéria hídon tartott sajtótájékoztatót a Fidelitas Komárom-Esztergom Megyei Választmánya nevében Heer Ádám a választmány elnöke és Elekes Diána alelnök.

A sajtótájékoztató témája a Fidelitas új interaktív honlapja volt, amely összefoglalja a szocialisták Magyarország ellen vezetett brüsszeli aknamunkáját.

Heer Ádám megyei elnök elmondta: Most vasárnap Európai Parlamenti választás lesz. Ezen a választáson a választók támogatását kéri az a baloldal is, amely az elmúlt években minden létező eszközzel a magyar kormányt és Magyarországot fúrta az uniós intézményekben. Azt gondoljuk, hogy a választóknak meg kell ismernie a baloldali lejárató kampány leginkább felháborító bizonyítékait. Tudniuk kell, kik szerepelnek a szégyenfalon.

A fentiek miatt egy interaktív honlapot indítottunk, amelynek címe: aszegyenfal.com. Ezen az oldalon megtalálhatják a 2010-től 2014-ig terjedő időszak leginkább arcpirító, Magyarországot lejárató baloldali akciókat.

Az oldalon többek között információkat találnak arról, hogy Göncz Kinga szocialista EP képviselő már pár héttel a 2010-es kormányváltást követően kijelentette az Európai Parlamentben, hogy Magyarországon megszűntek a demokratikus intézmények. A honlap azt is bemutatja, hogyan küldtek a szocialisták lejárató háttéranyagot több ezer uniós email címre (képviselőknek és uniós tisztviselőknek) a magyar uniós elnökség előestéjén. A szegyenfal.com oldalon azt is megtalálják, hogy Herczog Edit egy MSZP-elnökségnek szánt írásában bevallotta, ők mondták tollba a gyalázatos Tavares-jelentést. Az interaktív oldalon a baloldali aknamunka további több tucat bizonyítéka szerepel.

A baloldali lejárató akciók Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc jóváhagyásával történtek. Ez a magatartás szélsőséges, és példátlan egész Európában.

Szégyenfal a szocialisták brüsszeli aknamunkájának jutalma - közlemény


Azok, akik részt vettek az ország lejáratásában és idehaza jóváhagyták, méltatlanná váltak arra, hogy Magyarországot képviseljék Brüsszelben. Éppen ezért mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a Szégyenfal oldalt minél több választó megismerhesse. Összegezve szégyenfal a szocialisták brüsszeli munkájának jutalma.

A sajtótájékoztatót Elelkes Diána alelnök folytatta: A most hallottak tükrében nagyon fontos, hogy olyan embereket küldjünk Brüsszelbe, akik kiállnak mellettünk, akik megvédik a rezsicsökkentést, kiállnak a magyar földért, az uniós támogatásokért, a magyar családokért és a külhoni magyarokért is. Május 25-én olyan képviselőket válasszunk, akik képesek megvédeni eddigi közös eredményeinket és küzdeni fognak a közös magyar ügyekért. Hogy ez megvalósulhasson, a vasárnapi Európai Parlamenti választáson a FIDESZ-KDNP-nek meg kell ismételnie az áprilisi országgyűlési választáson elért eredményt.

Fidelitas Esztergom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindul a "piskóta" körforgalom építése

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.