Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Március 09. 09:17, csütörtök | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Szembeszállt a rablóval a trafikosnő

Szembeszállt a rablóval a trafikosnő

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki símaszkban és kapucniban akart kirabolni egy dohányboltot Baján.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a pánikgomb megnyomásával jelezte az alkalmazott, hogy sürgősen segítségre van szüksége, ezért a település rendőrei azonnal, több egységgel is a helyszínre vonultak.

Az eladónő arról számolt be, hogy megjelent az üzletben egy símaszkot és kapucnit viselő férfi, majd a kezében tartott késsel fenyegette, és a kassza a tartalmát követelte. A bátor nő azonban nem tett eleget a zsarolásnak, ezért dulakodni kezdett vele az ismeretlen támadó.

A férfi megragadta a nő karját és a pult mögé húzta, miközben újból a pénz átadására szólította fel. Ám ekkor észrevette, hogy az asszony idő közben megnyomta a pánikgombot, ezért elmenekült a helyszínről. A rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Z. Nándort. A 33 éves férfit őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérletével gyanúsították meg, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Címkék: dohánybolt, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.