Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2018. Január 31. 14:03, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Szemétben turkált két fiú a kidobott droguk miatt Esztergomban

Szemétben turkált két fiú a kidobott droguk miatt Esztergomban

Egy 16 és egy 18 éves fiú bukott le droggal Esztergomban. A rendőrök el is fogták a szemétben kutató fiatalokat.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves esztergomi és egy 16 éves algyői lakos ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Az algyői lakos kedden vonattal érkezett Esztergomba. Még a leszállás előtt a nála lévő szemetet a vasúti kocsi hulladéktárolójába dobta. A kollégiumba érve észrevette, hogy a korábban szerzett kábítószert a szeméttel együtt a vonaton kidobta. Az algyői lakos az esztergomi ismerősével együtt ment vissza a vasútállomásra. A kidobott kábítószert a megérkezésük előtt a vasúti kocsik szemeteseinek ürítésekor a takarítók megtalálták és értesítették a rendőröket, akik a megtalált kábítószereket lefoglalták.

Az állomásra érve a két fiatal a zsákokba összegyűjtött szemetet kutatta, amikor a rendőrök őket igazoltatták. A fiatalok a rendőröknek azt mondták, hogy egy kidobott bérletet keresnek. Ekkor a rendőrök a lefoglalt kábítószerrel kapcsolatban elszámoltatták őket, a fiatalok beismerték, hogy a kábítószert is keresték. Velük szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is, ezért őket a rendőrkapitányságra előállították. A kábítószerteszt minkét esetben pozitív eredményt mutatott. Őket gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.