Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2020. December 02. 11:50, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Egy Esztergom külterületén történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

Az esztergomi rendőrkapitányság eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 20-án 21 óra 15 perc körüli időben Esztergom külterületén, a Suzuki úton nekiütközött egy Opel Vectra a Kertváros irányába haladó forgalmi sávban, kerékcsere miatt álló Volkswagen Golf-nak. A balesetben a Golf kerekének cseréjét végző férfi súlyos sérülést szenvedett – közölte a rendőrség.

A rendőrség kéri annak az ismeretlen típusú, sárga színű kocsi férfi vezetőjének és női utasának jelentkezését, akik a baleset előtt megálltak, és felajánlották segítségüket. Várják továbbá mindazok jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek.

Bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy a 33/510-240-es telefonszámon.

Korábbi cikkek:

Mentőhelikopter érkezett Dorogra

Kisrepülő-baleset történt az esztergomi reptéren

Kamerafelvétel buktatta le a pénztárcatolvajtEzek érdekelhetnek még

2021. Január 28. 15:55, csütörtök | Helyi

Több esztergomi vonali állomáson is szünetel az automatás jegyváltás

Újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákat telepít a MÁV.

2021. Január 28. 11:55, csütörtök | Helyi

Maradnak a korlátozások, meghosszabbították a határidejüket

A kormány a koronavírus-járvány miatt november óta érvényben lévő szabályok hatályát újabb egy hónappal, március 1-ig meghosszabbítja

2021. Január 28. 09:54, csütörtök | Helyi

Horányi Juli is indul A Dal műsorban

Szombat este elindul a hazai zenei élet jelenleg egyetlen nagy eseménye: A Dal! Horányi Juli is részt vesz a dalválasztó műsorban.

2021. Január 28. 08:48, csütörtök | Helyi

Őrszobán adta vissza a lopott árut - VIDEÓ

A lopás vétsége miatt indult ügyben emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki hátizsákjába rejtett termékeket fizetés nélkül akart kivinni az áruházból, a biztonságiak azonban tetten érték