Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2017. Március 17. 05:02, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/MX Pálya

Szenzáció az esztergomi motocross pályán – VB- és Eb-győztesek közt dobogón a helyi ifjak

Szenzáció az esztergomi motocross pályán – VB- és Eb-győztesek közt dobogón a helyi ifjak

Világ- és Európa-bajnokok részvételével zajlott le az első szezonnyitó motocross verseny Esztergomban. Mégis sikerült mind három helyi versenyzőnknek a dobogóra állni.

Kisebb nagyobb esésekkel, de maradandó sérülések nélkül zajlott le a verseny a kertvárosi pályán. A több száz néző előtt az esélyesek Brian Hsu Európa- és világbajnok, valamint a hazai újonc büszkeségünk Kovács Ádám Európa-bajnok, hozta a kötelezőt és simán nyerték a kategóriájukat.

Mögöttük viszont a helyi erők is partra értek, azaz a dobogóra. A lányoknál Gál Lili most nem talált legyőzőre és a legfényesebb koszorú került a nyakába, a fiúknál pedig a Pergel fivérek, Márk és Bence hozott egy-egy dobogós helyet a sztárok mögött, így akár hívhatjuk hármas koszorúnak is ezt a hétvégét.

Gál Zoltán főszervező hangsúlyozta: büszkék lehetünk mind a versenyzőinkre és mind a rendezvényre is, ami ismét magas szinten zajlott le és szolgálta ki a nézőket, akiket vissza várunk a követvetkező eseményünkre, ami április elsején lesz, akkor és a rally szerelmeseit várjuk”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.