Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Március 17. 12:44, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu

Szenzációs vívással bronzérmes az esztergomi tehetség

Szenzációs vívással bronzérmes az esztergomi tehetség

Bronzérmes lett Molnár Emma az esztergomi Szent György Vívó Egyesület sportolója hétvégén Budapesten a 2006-ban és a később születettek vívók versenyén.

Az elmúlt hét végén az idősebb utánpótláskorú vívók mellett a legfiatalabbak is pástra léptek Budapesten. A 2006-ban és a később születettek versenyén a 2007-ben született Molnár Emma (nem rokona a szintén kiváló vívó Molnár Endrének!) indult a Szent György Vívó Egyesület vívói közül. Emma tavaly szeptemberben kezdte a vívást, de most már harmadszor is bátran felvette a versenyt azokkal, akik régebben vívnak.

A selejtezőkben több olyan magyar és külföldi ellenfelét legyőzte, akik az előző versenyen még jobbak voltak nála. A direkt kieséses táblán sem ijedt meg, pedig a döntőbe jutásért olyan ellenfél következett, aki éppen Esztergomban, a Balassi Kupán lett bronzérmes. Emma magabiztosan győzött, majd a legjobb négy közé jutásért a honvédosok egyik nagy reménységét is magabiztosan győzte le. A döntőbe jutásért a korosztály legerősebb vívója következett. Az asszó kiegyenlített küzdelmet hozott, de a végére Emma lassan elfáradt, így meg kellett elégedni a bronzéremmel. Ezzel azonban a ranglista 6. helyére lépett elő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT