Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2014. Június 06. 12:21, péntek | Helyi
Forrás: EGOM Medhotel

Szépen halad az Egom Medhotel építkezése

Szépen halad az Egom Medhotel építkezése

Zajlik az EGOM Medhotel**** építése Esztergomban. A 60 százalékos európai uniós támogatással megvalósuló fejlesztés keretében egy olyan egészségügyi-turisztikai létesítmény valósul meg.

A fejlesztés hiánypótló, kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt majd, a legmodernebb orvos technológiai eszközökre építve. Az EGOM Medhotel várhatóan 2015. elején nyitja meg kapuit.

Esztergomban a Verseghy Ferenc utcában épülő Egom Medhotel nagy léptekkel halad a megvalósulás felé. A szerkezet építése várhatóan egy-két héten belül befejeződik, a bontási munkákkal már teljesen elkészültünk. A külső nyílászárók beépítésre kerültek, az aljzatbetonozás is a végéhez közeledik. Az épület kiviteli terveinek véglegesítése után a belsőépítészeti tervek egyeztetése zajlik jelenleg, amellyel párhuzamosan a beépítésre kerülő anyagok (burkolatok, tapéták, textíliák) kiválasztása folyik. Szeretnénk méltó környezetet kialakítani az épület körül, így a kerítéssel a tereprendezési és kertépítési tervek is folyamatban vannak. A beruházás során, az alvállalkozók kiválasztásánál fontos szempont a helyi vállalkozókkal történő együttműködés. Az eddigi munkálatok jelentős részében sikerült is a környékben működő cégeket a feladatok ellátásával megbízni. Erre a jövőben is törekedni szeretnénk.

„Az esztergomi EGOM Medhotel**** létrehozása, kiemelkedően magas színvonalú egészségügyi-turisztikai szolgáltatásokat, programcsomagokat kínálva, ország és régióhatárokon átnyúló utazást és hosszabb távú ott tartózkodást eredményezve” címet viselő projekt az Új Széchenyi Terv Közép-Dunántúli Operatív Programja keretében valósul meg („Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban”, KDOP-2.1.1/F-12-2012-0003).

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Kedvezményezett: EGOM MEDHOTEL Kft.
A támogatás összege: 870 992 117 Forint.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT