Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 19. 08:56, szerda | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/police.hu

Szex, csajok, drogok Komáromban

Szex, csajok, drogok Komáromban

Öt lány nyomta nagyban a komáromi kupiban, nem mellesleg drog is akadt az időtöltéshez.

A rendőrök egy 45 éves győri férfit gyanúsítanak a komáromi bordélyház üzemeltetésével, ahol október 16-án razziáztak a rendőrök a vámosokkal együtt.
A nyomozók a Komárom-Esztergom Megyei Adó és Vámigazgatóság Operatív Ellenőrzési Osztályával közösen 2016. október 16-án ellenőrizték a helyet. Gyorsan kiderült, az italzárjegy valószínűleg csak a kisebbik probléma a hellyel, az éjszakai vendéglátóhelyen nem csak italfogyasztás történik. Az ingatlanban öt nő bérelt szobákat, ahol pénzért "szexuális szolgáltatásokat" kínáltak. Az üzemeltető a "kuncsaftoktól" a "szolgáltatás" díját átvette, majd az összeg felét később visszaadta a lányoknak.


A rendőrök a helyiségeket átkutatták és szexuális segédeszközöket, valamint az egyik „bérlő” szobájában kábítószergyanús anyag által szennyezett tükröt foglaltak le. Egy 40 éves verebi hölggyel szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt a drogfogyasztás tényét megerősítette. A nő beismerte a tiltott szer használatát, ellene a Komáromi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT