Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2011. Október 06. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Szexfüggő az énekesnő

Szexfüggő az énekesnő

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Pink azért vállalta el a szexfüggő szerepét egy most készülő filmben, mert szerinte ez a karakter olyan, mintha róla mintázták volna.

Már most a jövő év egyik legjobb vígjátéknak tartják a Thanks For Sharing című filmet, amelyben az egyik főszereplő Pink. A forgatókönyv három szexfüggő ember történetét mutatja be, akik megpróbálnak kigyógyulni a betegségükből. "Mintha nekem írták volna Dede szerepét - mondta Pink. - Azért mondtam igent egyből, mert tudtam, hogy kényelmesen érzem magam ennek a karakternek a bőrében. Át tudom érezni, min megy keresztül."

Bár az énekesnő egyetlen szóval sem mondta, hogy szexfüggő lenne, mégis mindenki így értette a nyilatkozatát. Pink azonban nem kezdett magyarázkodni. "Mindegy, mit gondolnak. Legalább addig is a filmről beszélnek."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.