Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Július 19. 14:17, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Őszi akciók nyáron

Őszi akciók nyáron

Akár 70 százalékos árengedménnyel is találkozhat a kitartó vevő az idei nyári vásáron. Nem árt azonban odafigyelni, nem akarják-e átejteni a kereskedők a figyelmetlen vásárlót - olvasható a Magyar Nemzetben.

Bár hagyományosan július elején kezdődik a nyári vásár, idén már két-három héttel korábban az áruházak polcaira kerültek az akciós termékek. Így várhatóan két teljes hónapig válogathatnak az olcsóbb áruk között a vevők. Az idei nyári vásár abban is különbözik a korábbiaktól, hogy a válság évei alatt adott számos kedvezmény miatt most sok esetben kisebb az engedmény, mint korábban. Bár valamilyen mértékű leárazás minden területen megtalálható, a legnagyobb akciókat a ruházati boltok indították el.

A tapasztalatok szerint újdonság, hogy az idei vásáron már az őszi ruhakollekció darabjai is megjelentek. Ez nem is csoda, hiszen kell a bevétel: a 2008-ban elért rekordforgalom óta a ruházati üzletek száma negyedével esett vissza, forgalmuk még tavaly sem érte le a két évvel korábbi szintet. Hatszázalékos, tízmilliárd forintos forgalomcsökkentést szenvedtek el. (rá)

Címkék: vásár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.