Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2011. Október 09. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Színes tévét kapott Stohl András

Színes tévét kapott Stohl András

Stohl András egyelőre egyedül tartózkodik egy cellában, így saját magát kell elszórakoztatnia üres óráiban.

Az első másfél napban ezt leginkább olvasással és írással tudta megoldani, de tegnaptól már egy kis képernyős tévé is szolgálja a színész "kényelmét".

- Andrással sikerült egy rövid telefonbeszélgetést folytatnom, és annyit mondhatok, hogy a körülményekhez képest minden rendben van vele. Különösebben még nem volt alkalma ismeretségeket kötni, mivel egyedül van egy cellában. Az idejét olvasással töltötte, de másfél nap alatt végzett azzal a négy könyvvel, amit bevitt magával. Természetesen írja a naplóját, és mostantól már tévét is tud nézni, hiszen bejuttattunk hozzá egyet - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, Stohl ügyvédje.

- András annyit még mondott nekem, hogy nagyon várja már a munkába állásának időpontját, hiszen úgy gyorsabban fog telni számára az egyébként ólomlábakon járó idő - fűzte hozzá a színész jogi képviselője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.

2021. Április 04. 18:03, vasárnap | Bulvár

Jövő héten indul a Mount Everest meghódítására Varga Csaba

Csütörtökön indul Nepálba a Mount Everest \"tiszta\", vagyis pótlólagos oxigén nélküli megmászására Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó.

2021. Március 31. 18:13, szerda | Bulvár

Fehérfejű selyemmajmok születtek a Szegedi Vadasparkban

Kettő fehérfejű selyemmajom (Callithrix geoffroyi) született a fajmentő tenyészprogram keretében a Szegedi Vadasparkban - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató szerdán az MTI-t.

2021. Március 29. 12:23, hétfő | Bulvár

Életre szóló élményt nyújtanak az ünnepelteknek a hírességek

Jótékonysági kezdeményezés a Sztárüzenet