Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 09. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Színes tévét kapott Stohl András

Színes tévét kapott Stohl András

Stohl András egyelőre egyedül tartózkodik egy cellában, így saját magát kell elszórakoztatnia üres óráiban.

Az első másfél napban ezt leginkább olvasással és írással tudta megoldani, de tegnaptól már egy kis képernyős tévé is szolgálja a színész "kényelmét".

- Andrással sikerült egy rövid telefonbeszélgetést folytatnom, és annyit mondhatok, hogy a körülményekhez képest minden rendben van vele. Különösebben még nem volt alkalma ismeretségeket kötni, mivel egyedül van egy cellában. Az idejét olvasással töltötte, de másfél nap alatt végzett azzal a négy könyvvel, amit bevitt magával. Természetesen írja a naplóját, és mostantól már tévét is tud nézni, hiszen bejuttattunk hozzá egyet - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, Stohl ügyvédje.

- András annyit még mondott nekem, hogy nagyon várja már a munkába állásának időpontját, hiszen úgy gyorsabban fog telni számára az egyébként ólomlábakon járó idő - fűzte hozzá a színész jogi képviselője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára