Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2022. November 07. 11:02, hétfő | Sport

Szívesen mentem volna még egy teljes napot!

Szívesen mentem volna még egy teljes napot!

Bassano Ralin járt a Juhász Csaba - Bencs Zoltán ralipáros.

11 ralipáros nevezett a Bassano ralira ezek közül az ötödik helyre kormányoztátok be a Peugeot Rally4-et. Hogy muzsikált alattatok a kis vas?

- Az autó végig hibátlanul működött, ahogy egy ilyen gyári autótól elvárható.

Az első gyors a Rubbio nevet kapta a maga 7.34 kilométerével. Miként sikerült a bemelegítés, ha már shakedown nem volt?
- Sajnos nem tudtunk a Peugeot-val a verseny előtt tesztelni, így nagyon hiányzott a shakedown. Gyakorlatilag az első szakaszra kivezető etapon ültem először a kocsiban. Viszont az első gyorsaságin már jól éreztem magam az autóban. Sokkal rosszabb teljesítményre számítottam magunktól, de nagyon jó volt vezetni a kocsit. Megbeszéltük Zolival, hogy nem állítgatunk az autón, inkább megpróbálom hozzászokni ehhez a setup-hoz, ami a verseny végére már sikerült. Ez a Peugeot viszont sokkal jobb beállítással érkezett, mint amit két évvel ezelőtt kaptunk, így most könnyebb dolgom nekem is.

Az ötös és a hatos gyors viszont nem fukarkodott a kanyarjaival. Az elsőkerékhajtás a Micu EVO X után nem volt szokatlan?
- Két évvel ezelőtt mentem utoljára elsőkerekes kocsival, előtte viszont húsz évig. Nem, ezzel nem volt sok gondom, 2-3 szakasz után már képben voltam újra. És ami lényeges, hogy gyorsultunk a versenyen.

Csodás környezetben versenyezhettetek. Miként is értékeled a Bassano ralit?
- Én mindig szerettem ezt a versenyt, sajnos most rövid volt az össztáv. Mire beleszoktunk az autóba, addigra vége lett a versenynek. Én szívesen mentem volna még egy teljes napot. Az ötödik hely volt most a maximum, amit elérhettünk. Jövőre biztos, hogy gyorsabbak leszünk ezzel az autóval.


A jövő hétvégén már hazai környezetben és az összkerekes Mitsubishi EVO X-el láthatunk téged Gondos Peti navigálásával.
- Változott a felállás. Erre a versenyre is ez a kocsi érkezik. Ez lesz most egy hosszabb teszt. Készülünk a jövő évi szezonra.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Wagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV., Green Goes Kft. KELI BAU LILALL Kft.

Címkék: Bassano Rally, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.