Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2020. December 02. 17:27, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Szívet melengető karácsonyi ajándék ötletek férjnek

Szívet melengető karácsonyi ajándék ötletek férjnek

Az Advent időszaka nemcsak az elcsendesedésről és az átszellemült várakozásról szól, de ott van az a mindenki számára ismerős, nyomasztó érzés is a levegőben.

A karácsonyi ajándék beszerző körutak sikere többé-kevésbé a szerencsén is múlik. Hiszen mindannyiunk legfőbb vágya megtalálni a tökéletes meglepetést, amivel legőszintébb szeretetünket fejezhetjük ki az Ünnepen.

Az ÖvBolt tudja jól, hogy a hölgyeknek sincs könnyű dolga. Kétség sem fér hozzá, hogy a férjeknek szánt karácsonyi ajándék ötletek kitalálása a legkomolyabb fejtörést okozza minden évben.

A hömpölygő tömeg sodrásában az ember sokszor reményvesztetten szédeleg egyik üzletből a másikba. A gyönyörű kirakatokra tapadva felcsendülnek a karácsonyi slágerek, és míg mások tömött szatyrokkal tülekednek, Ön még mindig tanácstalanul ácsorog egy pulóverrel a kezében - vajon minek örülne igazán a férjem?

Természetesen azt az átütő boldogságot szeretnénk látni a másik arcán Szenteste, ami mindent elárul. Persze ha ajándékozásról van szó, nincsenek általános érvényű szabályok, de abban egyetérthetünk, hogy egy örök életre szóló meglepetés a legszebb ajándék a fa alatt.

Most nem könnyítettem meg a dolgát – gondolhatja, de ne aggódjon! Van pár tuti tippünk!

Karácsonyi ajándékok férjnek

A kézzel fogható valódi érték - amit Ön is keres -, nem elképzelhetetlen. A megoldás pedig nem mást, mint a férfiak ruhatárának legfontosabb kiegészítője, a bőr öv. Praktikus és a maga nemében valóban életre szóló emlék lehet. Azonban szíj és szíj között is óriási különbségek vannak, ezért nem mindegy milyet választ!

Talán Önt is érték már csalódások, hiszen a „valódi bőráru” sajnos sokszor idő előtt tönkremegy és használhatatlanná válik. Utólag persze rájön az ember, hogy a méregdrága silány minőség sosem látott igazi bőrt. Ezért legközelebb garantáltan óvatosabb lesz, és alaposan körbejárja a témát.

Ugyanakkor vannak pozitív példák is, aminek hála nagyon sok helyen fontosnak tartják a vevők korrekt tájékoztatását. A vásárlók elégedettségét maguk a gyártók is szavatolják világszerte. A Lindenmann és Gabrillo márkák csúcsminőségű bőr nadrágszíjai könnyebben elérhetőek, mint gondolná, és szerencsére kedvező áron megvásárolhatóak az ÖvBolt.hu webáruháznál.

A szíjak három fő tulajdonsága a verhetetlen minőség, a környezetbarát gyártási technológia és a letisztult, férfias megjelenés. A marhabőr természetadta szépsége a német bőrdíszműves övekben és a környezetbarát növényi cserzésű olasz övbőrből készült szíjakban él tovább. A csúcskategóriás Top Grain és Full Grain típusú bőrből készült termék a férfi elegancia megtestesülése egy prémium övben.

A pocakos és nagyobb derékmérettel rendelkezők legnagyobb örömére a kollekció darabjai extra hosszú, XXL méretben is elérhetőek. De ha bizonytalan a méretválasztást illetően, akkor segítségül hívhatja az ÖvBolt saját fejlesztésű online méretkalkulátorát a pontos övméret kiszámításához.

Egy eredeti bőr öv nemcsak szép emlék, de hosszú évekre szóló hű társ lehet. A derékszíj az idő múlásával egyre nemesedik, mint a jó bor, patinája pedig felbecsülhetetlen értékkel bír még hosszú évtizedek múltán is. Lehet ennél meghittebb az Ünnep?

Karácsonyi ajándék ötletek férjnek igényesen és stílusosan!Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 10:05, csütörtök | Helyi

Felborult egy autó Bajna határában

Újabb baleset történt térségünkben.

2021. Január 21. 05:47, csütörtök | Helyi

Gyere hozzánk bringa szervizesnek vagy egyedi kerékpár szerelőnek!

Az esztergomi Neuzer Kft., munkatársakat keres az esztergomi mintaboltjában található kerékpár szakszervizbe, valamint szintén esztergomi ipari parki gyártóbázisára, egyedi és minta szerelő munkakörbe.

2021. Január 20. 17:48, szerda | Helyi

Rendszámuk részlete buktatta le a teraszajtós bandát

Rendszámtöredék volt az első nyom, amelyen az esztergomi zsaruk elindultak, hogy aztán más megyei rendőr-főkapitányságokkal együttműködve közel hatvan betörés tetteseire bukkanjanak.

2021. Január 20. 12:26, szerda | Helyi

Letartóztatásban marad a nő, aki halálra késelte férjét

Már nem először késelt, korábban a fiát sebesítette meg súlyosan az asszony. Többször is mellkason szúrta.