Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2020. Január 12. 18:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Szkander bajnokságon remekeltek az Esztergomi Rúdhajlítók

Szkander bajnokságon remekeltek az Esztergomi Rúdhajlítók

Hétvégén Kecskemétre utaztak az Esztergomi Rúdhajlítók Powerlifting Club tagjai, ahol a megszokottól eltérően a rúd helyett, igazi Karhajlítókká váltak a fiúk.

A 90 kilogramm alatti súlycsoportban Vibling Márk képviselte a csapatot. Bal kézzel versenyzett, esélyesként a végső győzelemre, hiszen sorba nyerte a meccseket. Erejétől függetlenül, volt két vesztett meccse, amit könyökemelés miatt elvettek tőle, így a döntőről lecsúszott.

Végül a bronzmeccset magabiztosan hozta, így a dobogó 3. fokára léphetett, élete első szkander versenyén.

A 65 kilogramm alatti súlycsoportban Vibling Kristóf képviseltette a csapatot.
Kristófnak nehéz dolga volt, juniorként a profi felnőtt mezőnyben kellett helytállnia, többek között válogatott versenyzőkkel szemben. Hősies küzdelemben hozott is győztes meccseket, de sajnos a dobogóról lecsúszott.

A fekvenyomó Szuder Károly is megmérettette magát a legsúlyosabb, 90 kiló feletti súlycsoportban. Felső határ itt nem volt, így nála jóval nagyobb, nehezebb, taktikásabb versenyzőkkel szemben nehezen bírt érvényesülni, így nála is elmaradt most a dobogó – számoltak be az eredményről az Esztergomi Rúdhajlítók Powerlifting Club tagjai közösségi oldalukon.Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 28. 15:08, csütörtök | Helyi

Elítéltek a gyárban bombariadót okozó férfit

Közveszéllyel fenyegetés bűntette és a kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészségnek az ellen a férfi ellen, aki bombariadóval akart kárt okozni munkáltatójának.

2020. Május 28. 14:50, csütörtök | Helyi

Idős bácsit ütött le, majd rabolt ki egy férfi Esztergomban

A gyanú szerint a 22 éves békési lakos egy idős férfit megütött, majd a földön fekvő sértettől a táskáját az értékeivel együtt elvette – közölte a rendőrség..

2020. Május 28. 08:56, csütörtök | Helyi

Ganxta Zolee hamarosan Esztergomban lép fel különleges formációjával

Ganxsta Zolee és Takács Vilkó az akusztikus Dos Diavolos formációjukkal lépnek fel június 13-án 19 órától a Nautilus Hajós Bárban.

2020. Május 28. 08:20, csütörtök | Helyi

Tintasugaras nyomtatóval készült jogosítványt adott a rendőröknek

Vádat emeltek a férfi ellen, aki Esztergomban bukott le hamis jogosítványával. Pénzbüntetésre ítélhetik.