Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A sértett és a tettes egy munkásszálló szobájában lakott Esztergomban. Április 6-án az elkövető egyedül maradt a szobában, ekkor szemet vetett a barátja értékeire. A műszaki cikkeit és a kabátját is a táskájába rejtette, majd távozott. Délutánra ért haza a püspökladányi férfi a lopott zsákmánnyal. Este már a helyi rendőrök kopogtattak náluk, mivel a sértett még aznap feljelentést tett. Sikerült az összes lopott tárgyat megtalálni és lefoglalni a rendőröknek. A tettes ellen lopás miatt indult büntetőeljárás, a nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

2023. Május 22. 11:59, hétfő | Helyi

Megnyílt Bangó Miklós Tavaszi tárlata

Bangó Miklós festőművész munkáiból nyílt kiállítás a Kapcsolatok Házában „Tavaszi tárlat” címmel, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.