Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A sértett és a tettes egy munkásszálló szobájában lakott Esztergomban. Április 6-án az elkövető egyedül maradt a szobában, ekkor szemet vetett a barátja értékeire. A műszaki cikkeit és a kabátját is a táskájába rejtette, majd távozott. Délutánra ért haza a püspökladányi férfi a lopott zsákmánnyal. Este már a helyi rendőrök kopogtattak náluk, mivel a sértett még aznap feljelentést tett. Sikerült az összes lopott tárgyat megtalálni és lefoglalni a rendőröknek. A tettes ellen lopás miatt indult büntetőeljárás, a nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.