Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Augusztus 21. 07:48, péntek | Sport

Szomorú Miskolc

Szomorú Miskolc

Örökké emlékezetes marad a Ritmus ASE számára az idei Miskolc Rallye

Örökké emlékezetes marad a Ritmus ASE számára az idei Miskolc Rallye és sajnos nem pozitív értelemben. Elveszítettük egy társunkat, egy öreg harcost, aki még annak idején, a hőskorban a csapatunk tagja is volt, nem egyszer navigált Dudinszky Istvánnak a 90-es években, jó pár évet eltöltött az egyesületünkben! Nyugodj Békében Tóth Zsolti!

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Már nem indult jól a Miskolc Rallye a számunkra, hiszen Klausz Kristófék autójában a prológ előtt meghibásodott egy computer, így csak etap program volt az autón. Gyorsan beszereztünk párat belőle, köszönet mindenkinek, aki adott kölcsönbe, de sajnos kiderült, ezt a fajtát össze kell tanítani az autó többi részével, amihez csak az M-Sportnak van eszköze, így Kristófék el sem rajtoltak az 1-es gyorson.


Turán Frigyesék, akik ismét egy előfutó miatt várakoztak vagy 10 percet, a kihűlt gumik miatt az első gyors 4.-ik kanyarjában lecsúsztak az útról és csak nagy szerencsével keveredtek vissza az útra, jó pár másodpercet veszítve. Ehhez képest az egy tizedes hátrányuk az elsőhöz képest remek volt. A 2. gyorson egy picit emiatt óvatosabbak is voltak, így az 1,8 mp hátrány, bizakodásra adott okot.
Ezután tudtuk meg a tragikus baleset hírét, ami az egész csapatot letaglózta. Zsolti a Ritmus Asénak is volt tagja, Korda Erikéknél is versenyzett nem is olyan régen, így mindannyiunk régi ismerőse volt. Zsolti, aki számtalan borulást látott és úszott meg karcolás nélkül, úgy ment el, hogy azt csinálta, amit imádott. Kitartást kívánunk a családjának!
De az élet sajnos, vagy hál’ istennek nem áll meg, így sportemberekként készülünk az Eger Rallye-ra, kicsit mindenki érte is fog versenyezni!
A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
Multifilm SFX kft, CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Hetech Trend Kft, VPT Caravan, Autóflex Kft, Krisped Kft, Kft, , Droidx Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Multikomplex Budapest Kft/CATA, RIWAX.

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.