Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Július 29. 08:34, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Szomszédjának esett rokonaival Esztergomban – most mehetnek a bíróságra

Szomszédjának esett rokonaival Esztergomban – most mehetnek a bíróságra

Büntetőeljárás, majd vádemelési javaslat lett a rossz szomszédi viszony következménye. Még tavaly télen esett neki egy esztergomi társasházban szomszédjának egy férfi rokonaival.

Hangos szóváltás, majd dulakodás miatt szaladtak össze a lakók egy esztergomi társasházban 2012. november 24-én este. Az egyik földszinti lakásban került szóváltásba két férfi. Szó szót követett, majd a 26 éves H. Péter nekiesett a szomszédjának. A támadó ezután távozott, nem sokkal később azonban rokonaival visszatért. A négy férfi betörte a lakás ajtaját, és újra bántalmazta a férfit. Az elkövetőket a rendőrök másnap elfogták és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 26 éves H. Péter, a 25 éves H. László, a 30 éves H. András és a 30 éves H. László ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett és csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. H. Pétert emellett súlyos testi sértés bűntett elkövetésével is meggyanúsították. A büntetőeljárást a rendőrség 2013. július 25-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.