Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Március 14. 13:49, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Bár a disznóölésről lemaradtak, de azért a kolbásztöltésre odaértek sztárjaink a VI. Tenkes alja Böllérfesztiválra.

A szakadó eső ellenére Müller Attila, Kefír és Polgár Peti kivette a részét a munkálatokból, később, mire kisütött a nap a Böllér rap-pel elhíresült Tekknő Mikiék is csatlakoztak a sztár-csapathoz.

„Vidéken születtem, így nem áll tőlem messze a kétkezi munka – meséli Attila, aki ezúttal kedvese Zoé nélkül érkezett Siklósra – nem azért nem tartott velem a párom, mert nem bírja a disznóvágást, hanem azért mert fotózása volt. Jövőre tuti, hogy közösen térünk vissza Riczu Tomi borász barátunk böllér csapatába és ígérem, hogy akkor a szúrást is bevállaljuk. Én ma-gam már harmadik éve járok vissza a Lovastanyára, mára már azt mondják a siklósiak, hogy nincsen böllérfesztivál Müller Attila nélkül” – meséli büszkén a műsorvezető.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

A még mindig facér Kefir, mint minden évben, idén is elutazott Thaiföldre pihenni. De előtte ő sem hagyhatta ki a már hagyományos év eleji programot. Ő azért kevésbé volt bevállalós, és szakavatott, mint Attila.

„Nem bírom nézni, hogy mit művelnek a szegény állattal. – kezdi a V-tech frontembere – pe-dig már számtalan disznóvágáson jártam, arra még nem tudtak rávenni, hogy az ölésen részt vegyek. Volt olyan, hogy több ezer forintot felajánlott Gál Zoli barátom fogadásból, ha meg merem fogni a disznó farkát. Hááát, eddig még nem sikerült. Most legalább addig eljutottam, hogy a húst daraboljam. Én a disznóvágások hangulatát és az elengedhetetlen fogópálinkát szeretem inkább.”- nevet Kefir.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

A kolbászkészítésbe viszont már tevékenyen bekapcsolódtak sztárjaink, akik mozdulatán lát-szott, hogy nem ebből élnek. Attila és Kefir csak a szerencsének köszönheti, hogy nem forráz-ta le magát egy kondér abalével.

„A kolbásztöltés után a hurka alapanyagjait szerettük volna kipecázni a kondérból Kefirrel. Megemeltük az üstöt, amikor Tibi a csúszós talajon elvesztette az egyensúlyát, így majdnem magunkra borítottuk a forró levet.”– mesélte lapunknak Attila, aki fiúk segítségére a helyi böl-lér sietett.

Sztárok disznólkodtak Siklóson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.