Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 21. 06:15, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Szulák Andi így bizonyítja, hogy nem válik

Szulák Andi így bizonyítja, hogy nem válik

Még az elmúlt hetekben is arról cikkezett néhány lap, hogy gond van Szulák Andi házasságával. A színésznő így kénytelen volt bebizonyítani, hogy semmi nem igaz a pletykákból!

Nagyon elege van már Szulák Andreának abból, hogy lépten-nyomon cáfolnia kell a róla szóló híreszteléseket. Hiszen csupán az elmúlt fél évben vagy háromszor is szárnyra kelt az a pletyka, miszerint ő és párja, Gábor folyamatosan veszekszenek és még a kapcsolatuk is veszélybe került. Sokan azzal érvelnek, hogy az utóbbi időben egyetlen nyilvános eseményen sem látták őket, ha pedig Andi mégis felbukkant, akkor mindig egyedül jelent meg. Éppen ezért a minap elhatározták, hogy a Táncoló talpak című animációs film premierjére az egész család együtt érkezik. Hiszen rájöttek, hogy a szavak mit sem érnek, hiába nyilatkoztak a boldogságukról, a kétkedők nem akartak hinni nekik. Így Szulákék azzal bizonyítottak, hogy a bemutatón folyamatosan mosolyogtak, így bárki láthatta, valóban minden rendben van közöttük. Pedig különösen Gábor részéről igencsak nagy lépés volt, hogy elment egy partira, mivel köztudottan nem kedveli a nyilvánosságot. De Andrea is áldozatot hozott, hiszen soha nem szerette kiteregetni a magánéletét, és annak sem híve, hogy bármit is meg kelljen magyaráznia, ami csak rá tartozik. Ám legalább most mindenki a saját szemével láthatta, hogy a pletykák alaptalanok!

Címkék: Szulák Andrea

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára